Over ons

Geschiedenis

Van eenmanszaak naar 18 tandtechnici: de geschiedenis van Tandtechnisch Laboratorium Miedema
De geschiedenis van ons laboratorium begint in 1996. Nadat Eddy Miedema voldoende ervaring in de tandtechniek had opgedaan, besloot hij in 1996 voor zichzelf te beginnen: dit is de start geweest van Tandtechnisch Laboratorium Miedema. Vanaf het begin is het een allround laboratorium geweest waar kwaliteit en service belangrijke kernwaarden zijn. Het bedrijf staat voor korte lijnen met de tandarts, waarbij de patiƫnt centraal staat.

Wat in 1996 als eenmanszaak in Drachten begon, is nu uitgegroeid tot een bedrijf met 18 medewerkers en nevenvestiging in Grou. In de afgelopen jaren heeft het laboratorium zich bewezen als zijnde deskundig, vakkundig en uitzonderlijk servicegericht.

Eddy Miedema is als tandtechnicus steeds nauw betrokken geweest bij de digitale ontwikkelingen in de tandtechniek. Dit heeft er toe geleid dat gerenommeerde leveranciers zijn bedrijf als pilot laboratorium gebruiken. Tandtechnisch Laboratorium Miedema beschikt daardoor over de meest moderne technieken en werkt volgens de nieuwste inzichten.

Ook op het gebied van implantologie heeft het laboratorium een ruime expertise en ervaring in huis. Zo schrijven wij verder aan onze geschiedenis.