Services

Een aantal services waarmee Tandtechnisch Laboratorium Miedema zich onderscheidt, hebben wij voor u op een rij gezet.

Miedema's_logistieke_services

Eigen transport

Tandtechnisch Laboratorium Miedema heeft een eigen logistieke dienst die in overleg met de klant het werk komt ophalen en bezorgen. Er worden dagelijks routes gereden; daardoor is het mogelijk dat wat ’s ochtends bij ons binnengebracht wordt, ’s middags al door de tandarts bij de patiënt teruggeplaatst kan worden.

Miedema_behandelkamer

Kleurbepaling

Voor een kleurbepaling van een prothese is de patiënt welkom in een van onze behandelkamers. Met behulp van foto’s en een digitale spectrometer kan de tandtechnicus de juiste kleur van de restauratie of prothese bepalen.

Miedema_articulator

Articulatoren

Een articulator is een apparaat waarmee de beweging van het kaakgewricht wordt nagebootst. In ons laboratorium gebruiken wij geijkte articulatoren, waarmee wij voor de patiënt kunnen controleren of het kauwen, spreken en slikken met een prothese probleemloos gaat. Deze articulatoren worden kosteloos beschikbaar gesteld aan de klant.

Miedema_afdruklepel

Gratis afdruklepels

Een afdruklepel is een soort mal die gebruikt wordt bij het maken van afdrukken en het vervaardigen van kroon- en brugwerk. Om ervoor te zorgen dat de klant steeds voldoende afdruklepels tot zijn beschikking heeft, verstrekt Tandtechnisch Laboratorium Miedema deze lepels voor eenmalig gebruik kosteloos.

Miedema_garantie

Garantie

Tandtechnisch Laboratorium Miedema staat bekend om de service en klantgerichtheid. Wij geven dan ook een uitgebreide garantie op de door ons vervaardigde producten. Voor meer informatie over onze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Miedema_techniek

3D implantaatplanning

Bij Tandtechnisch Laboratorium Miedema is het mogelijk samen met u een 3D planning te maken voor het plaatsen van een implantaat.